ريادة الأعمال والعمل الحر

ختام فاعليات المعرض
المهني الأول بجامعة المنصورة

ورشة كتابه السيرة الذاتية

كنا معاكم النهارده في ورشة كتابه السيرة الذاتية واللي الكتير من الطلاب كانت بتسال عنها علشان تلحق تسجل في ملتقي التوظيف(UCCD Career Expo 2024)
عرفنا في الورشه ازاي نكتب السيرة الذاتية بشكل إحترافي و اي الفرق بين Cv و Resume
و عرفنا اي هي أهميه افعال الحركة وازاي نستخدمها في كتابه الجمل و ايه هو الترتيب الصحيح لعناصر السيرة الذاتية .
وتتقدم إدارة مراكز التطوير المهني بخالص الشكر والتقدير للدكتورة/ سارة المرسي، اخصائي تطوير في المركز علي هذه الورشه الاكثر من رائعه وحرصها كل تقديم اقصي استفادة لطلابنا.
و نشكر طلابنا المشاركين في الورشه و طلاب ذوي الهمم من مركز دعم ذوى الإعاقة علي الحضور المتميز و الحرص على المشاركة في ملتقي التوظيف