ريادة الأعمال والعمل الحر

ختام فاعليات المعرض
المهني الأول بجامعة المنصورة

نهاية فعاليات تدريبات المنحه المقدمة من إدارة المشروع بالجامعة الأمريكية

وصلنا معاكم لنهاية فعاليات تدريبات المنحه المقدمة من إدارة المشروع بالجامعة الأمريكية بالتعاون مع مركز التطوير المهني بجامعة المنصورة .
- واللي عرفنا فيها أهم المهارات المطلوبه في كل تدريب وكمان عملنا انشطه كتير طبقنا فيها كل المعلومات اللي اخدناها في التدريبات.
- سعِدنا بوجود مدربين معتمدين دولياً من الغرفه التجارية الامريكية .
تتم التدريبات في مقرات المراكز التطوير المهني
مقر أ (مجمع الخدمات الطلابية ) ◀️ كورس التسويق
مقر ب (كلية التجارة ) ◀️ كورس التسويق الالكتروني
مقر ج(كلية الهندسه) ◀️ كورس مهارات البيع +كورس buissnes techniques
وفي نهاية التدريب تتقدم إدارة مراكز التطوير المهني بخالص الشكر والتقدير للسادة المدربين على حرصهم لتحقيق اكثر استفاده لطلابنا.
ونشكر الطلاب اللي حضروا معانا علي الإلتزام ونتمني تكونو استفدتو ونشوفكم قريب في تدريبات تانية كتير 🫣
رابط التسجيل في امتحان تحديد المستوي للغة الإنجليزية في الكومنتات.
♦️تحت رعاية السيد أ.د./ شريف خاطر ؛ رئيس الجامعة و السيد أ.د./ محمد عطية البيومي ؛نائب رئيس الجامعة لشئون التعليم والطلاب، وريادة وإشراف السيدة د/ منى ابوالعز المدير التنفيذي لمراكز التطوير المهنى، د/هشام يسن مدير وحدة التدريب.